eptepp_logo_300_2014Βρείτε εδώ την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος»(Ε.Π.ΤΕ.Π.Π.).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και των σχετικών εγγράφων και δικαιολογητικών ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ μέχρι και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Στο Π.Μ.Σ. – Ε.Π.ΤΕ.Π.Π. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ή διπλωματούχοι Α.Ε.Ι. της ημεδαπής (δηλαδή Πανεπιστημιακών ή Πολυτεχνικών Τμημάτων και Σχολών και πτυχιούχοι Ανώτατων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων – Τ.Ε.Ι. και Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επιστημονική εξειδίκευση στην ευρύτερη γνωστική περιοχή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και οι βασικές τους σπουδές παρουσιάζουν συνάφεια με το αντικείμενο του Π.Μ.Σ. – Ε.Π.ΤΕ.Π.Π.

Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές οδηγούν στη λήψη αναγνωρισμένου (ΦΕΚ 2132/Β/28-8-13) Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ).

Πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Πειραιά (τηλ. 2105381215), από την ιστοσελίδα www.environmentalprotection.gr και από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο Γιώργο Κ. Βαρελίδη (gvarel@teipir.gr,  τηλ. 6977-091723).

Βρείτε εδώ την αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε μορφή αρχείου pdf.