Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την συνέντευξη στην ΕΡΤ1 («Πρώτη Είδηση» 1/11/18) του Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) και διδάσκοντα στο ΠΜΣ «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος» Δρ Πέτρου Βαρελίδη, σχετικά με την Έκθεση Κατάστασης Περιβάλλοντος της Ελλάδας η οποία παρουσιάστηκε από το ΕΚΠΑΑ την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αντίστοιχου περιεχομένου συνέντευξη δόθηκε από τον κ. Βαρελίδη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο ΣΚΑΪ («Εconews») την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. (3:41) http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/eco-news/2018-11-04-12

Ο κ. Π. Βαρελίδης (Δρ Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ – Οικονομολόγος) είναι Διευθυντής του ΕΚΠΑΑ και Σύμβουλος Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΕΝ. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών (7 έτη) Ακόλουθος Περιβάλλοντος της Ελλάδας και της Κύπρου στην Ε.Ε. (ΜΕΑ-ΕΕ, 2 θητείες ως Προεδρεύων του Συμβουλίου της Ευρώπης), Σύμβουλος πολλών Υπουργών και Γραμματέων Περιβάλλοντος (κατά την τελευταία 10ετία).