eptepp_logo_300_2014

Βρείτε εδώ την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος»(Ε.Π.ΤΕ.Π.Π.)., (ακ. έτος 2023-2024).

Η προθεσμία υποβολής Αίτησης συμμετοχής και των σχετικών εγγράφων και δικαιολογητικών ορίζεται από τις 2 Μαΐου μέχρι και τις 23 Ιουλίου  2023

Στο Π.Μ.Σ. – Ε.Π.ΤΕ.Π.Π. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ή διπλωματούχοι Α.Ε.Ι. της ημεδαπής (δηλαδή, Πανεπιστημιακά και Πολυτεχνικά Τμήματα και Σχολές Α.Ε.Ι. καθώς και Τμήματα Α.Ε.Ι. του Τεχνολογικού Τομέα, δηλ. Τ.Ε.Ι. και Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επιστημονική εξειδίκευση στην ευρύτερη γνωστική περιοχή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και οι βασικές τους σπουδές παρουσιάζουν συνάφεια με το αντικείμενο του Π.Μ.Σ. – Ε.Π.ΤΕ.Π.Π.

Πληροφορίες παρέχονται, από την Επιστημονική Γραμματεία του Μεταπτυχιακού (κ. Αθηνά Μελά, amela@uniwa.gr ),  από τον Διευθυντή Γιώργο Κ. Βαρελίδη  ( gvarel@uniwa.gr , 6977-091723)  και από την ιστοσελίδα  www.environmentalprotection.gr.

Ιστοσελίδα:  www.environmentalprotection.gr

Βρείτε εδώ την αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε μορφή αρχείου pdf.